Блогър изхвърли гола бременната си любовница на снега и излъчи на живо смъртта й

По време на пряко излъчване в интернет на блогърът Reeflay показа починалата си приятелка. В хода на ефира той открива безжизннеото ѝ тяло, но не спира да излъчва, докато се опитва да разбере какво се е случило, пише Daily Storm.

„Момчета, струва ми се, че тя е мъртва, казвам ви“, съобщава блогъра на своите последователи, внасяйки безжизненото тяло в стаята. Мъжът не усетил сърдечен ритъм и решил, че приятелката му наистина е била умряла. Блогърът се е опитал да я събуди, като постоянно повтарял името ѝ, но за съжаление опитите му не дали резултат. „Валя, прости ми, моля те“, казва след това той, потънал в сълзи, местейки тялото на момичето от пода на креват, без да забрави обаче да насочи камерата. После той се опитва да стопли тялото ѝ.

След това той сяда пред камерата и започва да разказва какво точно се е случило. „Тя беше моята най-добра приятелка. Това е самата истина“, казва той. Официално потвърждение на смъртта на момичето засега няма. Полицията се е самосезирала за прекия ефир на Reeflay.

По време на предишен ефир в началото на ноември Валентина разказа, че е бременна и си показа наедрелия корем. Според съобщения в социалните мрежи, блогърът се е скарал с приятелката си и я е изгонил на студа. Загиналото момиче в ефира на блогъра Reeflay е било проститутка. Тази мълва плъзна в интернет пространството, след ужасяващите кадри за смъртта ѝ.

Профилът й е бил публикуван в такъв уебсайт. Преди смъртта си момичето участва в излъчванията на блогъра. На едно от тях тя е пияна и двамата се карат..

Загиналата по време на прекия ефир на блогъра Reeflay е заподозряна в проституция. Това пишат потребителите в мрежата. В миналото момичето доста често е участвало в излъчванията на блогъра. В едно от тях, както се вижда, то е пияно и се кара с Reeflay.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share