Близък на Христо Сираков разказа за адската му борба с COVID-19

Колко красиви жени ще видим днес с черни воали на поклонението на Христо Сираков? Това питат близки на семейството. Траурната процесия ще е в 11 часа в църквата „Света София”, пише „Флагман“.

Припомняме, че българският Хю Хефнър издъхна тази сутрин, едва на 64-годишна възраст в столична болница, след като в последните дни бе изпаднал в кома след втори тежък инсулт. Христо Сираков за последно бе с плеймейтката Жанет Осипова, но по непотвърдена информация се е разделил с нея преди три месеца. Той има три деца от две жени. Припознал е дъщерята на от предишен брак на първата си съпруга Мария. Момичето се казва Деница и днес е на 33 години.

Мария му е родила и дъщеря, в момента на 22 години. Анна-Мария се е дипломирала в Royal Hollоway University of London и в момента живее в Италия.

Сираков има и син на 15 години от втората си жена – менекенката Ирен Онтева. Той е разделен с майка му, но тийнейджърът до последно е живял с него в имението му край София. Човек, който е от най-близкото му обкръжение, разкри, че бизнесменът се е грижил за поне 10-ина бивши приятелки, на които помагал финансово, без да иска каквито и да е облаги.

„Малцина познаваха Христо. Да, беше плейбой, обичаше жените, но не изневеряваше и щом беше с една – тя бе единствената за него. Той беше изключително добър човек, сърцето му беше голямо, без да иска каквото и да е било помагаше на бившите си половинки – даваше им пари, за да поддържат високия си стандарт, живееха в негови жилища или такива, за които той плащаше наема, ползваха колите му, беше им касичка”, разказа негов близък и сподели какъв е бил девизът на Сираков, който често повтарял: „Човек каквото и да прави в този живот, трябва първо да се замисли какво дава. И така успяваш да правиш и пари, и любов…“

Той разказа, че големите проблеми на Христо Сираков започнали през юли, когато се разболял от коронавирус. Възстановил се за три седмици, но белите му дробове били засегнати, лекарите му давали различни медикаменти, които буквално го сринали. Постоянно се оплаквал, че го боли главата, не можел да спи и да диша спокойно. В края на август е получил първия си инсулт. Лежал няколко дни във ВМА, изправил се на крака, прибрал се в дома си и след 15-ина дни е получил втория инсулт. На 17-ти септември Христо Сираков бе приет в много тежко състояние, почти несъвместимо с живота.

Лекарите били категорични, че дори да направят чудото и да го спасят, той няма да може да се възстанови напълно. Цяла България познава Христо Сираков като плейбой №1, но малцина знаят какъв е бизнесът му. Той е управлявал оръжейна компания и работил основно на италианския пазар. Близките му го определят за изключително заможен човек с активи за милиони. Приживе едва ли е написал завещание и се очаква сега да започне битка за парите му.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share