Близначки раждат заедно от футболисти

Близначки раждат заедно от футболисти

Защитникът на „Реал“ (Мадрид) Дани Карвахал ще става татко скоро. Любимата му Дафне Канисарес ще даде живот на първото им дете до края на октомври, а преди няколко дни роди и сестра й Мелиса.

Красивите испанки са близначки и връзката помежду им е много силна. Децата им ще са връстници и ще могат да израснат заедно, макар семействата им в момента да живеят далече едно от друго. Дафне и Дани са в Мадрид, а Мелиса е в в град Витория-Гастейс от Баската автономна област, където половинката й Хоселу играе в местния „Алавес“.

Дафне омая испанския национал Карвахал през пролетта на 2019 г. Малко след това двамата прекараха романтична ваканция в Маракеш и оттогава се неразделни, а скоро ще станат и родители. Те вече са готови за бебето и красавицата се похвали с напълно обзаведена детска стая.

Бебето ще е момче, а син преди пет дни Лукас роди и близначката й Мелиса. Тя и нападателят на Алавес Хомелу имат и друго момче – 3-годишния Лео.

Освен приказно красива, половинката на Дани Карвахал е и успешна бизнесдама. Тя има сватбена агенция, която върти с близка приятелка. Дафне е на 30 и е с две години по-голяма от любимия си мъж, който в момента е контузен и ще е извън игра за „Реал“ около два месеца. Когато се завърне на терена, синът му вече ще е поел първата си глътка въздух.