Близначки раждат заедно от футболисти

Защитникът на „Реал“ (Мадрид) Дани Карвахал ще става татко скоро. Любимата му Дафне Канисарес ще даде живот на първото им дете до края на октомври, а преди няколко дни роди и сестра й Мелиса.

Красивите испанки са близначки и връзката помежду им е много силна. Децата им ще са връстници и ще могат да израснат заедно, макар семействата им в момента да живеят далече едно от друго. Дафне и Дани са в Мадрид, а Мелиса е в в град Витория-Гастейс от Баската автономна област, където половинката й Хоселу играе в местния „Алавес“.

Дафне омая испанския национал Карвахал през пролетта на 2019 г. Малко след това двамата прекараха романтична ваканция в Маракеш и оттогава се неразделни, а скоро ще станат и родители. Те вече са готови за бебето и красавицата се похвали с напълно обзаведена детска стая.

Бебето ще е момче, а син преди пет дни Лукас роди и близначката й Мелиса. Тя и нападателят на Алавес Хомелу имат и друго момче – 3-годишния Лео.

Освен приказно красива, половинката на Дани Карвахал е и успешна бизнесдама. Тя има сватбена агенция, която върти с близка приятелка. Дафне е на 30 и е с две години по-голяма от любимия си мъж, който в момента е контузен и ще е извън игра за „Реал“ около два месеца. Когато се завърне на терена, синът му вече ще е поел първата си глътка въздух.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share