Биографията на Христо Стоичков във всички магазини на Барса

Биографията на Христо Стоичков във всички магазини на Барса

Христо Стоичков отново постигна нещо уникално. Кавалерът на „Златната топка“ е първият български футболист, чиято биография ще се продава от чуждестранен клуб!

„Историята“ вече е във всички магазини на „Барселона“ на испански и английски език. Може да се поръча и онлайн, като в клуба предполагат, че по този начин интересът ще е най-голям предвид пандемията.

Каталунците обявиха цена от 18 евро за бестселъра, достигнал 70 000 тираж само в България.

„Впечатляващите признания на един от най-огнените футболисти в историята – започва презентацията на „Барса“. – Единственият, спечелил „Златната топка“, след като комунистическият режим му е забранил да играе футбол.

Христо Стоичков – стрелецът на легендарния дрийм тим на „Барса“ ни представя своята истинска история. Голмайсторът на Мондиал 94 разкрива душата си без задръжки. Директен, вулканичен и верен на имиджа си, който милиони по света са омагьосани от забележителния №8.“

Стоичков използва веднага профила на своя нов бранд H8S във фейсбук и взе думата. „Благодаря, „Барса“! „Историята“ ми вече е във всички магазини на „Барса“! Ние наистина сме повече от клуб!“