Бивша възлюбена на Джизъса чака дете от бивш на Преслава

Бивша възлюбена на Джизъса чака дете от бивш на Преслава

Една от многото любими жени на Джъзиса сподели хубава новина. Куини-Алис, която се сгоди за Благой Георгиев през 2015 година, чака бебе от наследник на заможен бизнесмен.

Бившата изгора на Джизъса, която той заразя заради рускинята Есмер Омерова, е преживяла събитийно наситена седмица – сгодила се е за бащата на детето си преди дни, а вчера вече показа и корема, който упорито крие на последните снимки в Инстаграм. Куини, за разлика от останалите жени на бившия футболист, може да се похвали със стабилно образование – завършила е архитуктура миналата година в София.

Брюнетката нашумя в светските среди, след като се събра с Благо още непълнолетна – едва на 17 години, но двамата изкараха заедно само седем месеца. Според нея причината за бързата разлъка била, че не били един за друг, припомня Hotnews.bg.

От години красавицата е интимна с Недко Петков-Сланината, наследник на месарски бос, от когото е получила годежен пръстен. Той също може да се похвали с куп известни дами с интимния си бележник, като слухове го спрягаха за много близък на Преслава.