Бившата на Хекимян призна как му е намерила заместник

Бившата изгора на Антон Хекимян – Василена Гръбчева, най-после разказа как е намерила човека, изместил арменеца от сърцето й.

Както писахме по-рано, само 9 месеца след като роди дъщеря си Анастасия, репортерката на Нова телевизия Василена Гръбчева прекрати майчинството си и отново се върна на работа. От 5 октомври касивата блондинка бе повишена и ще води сутрешните новинарски емисии. По ирония на съдбат, в същия часови пояс, но по Би Ти Ви, бившият й партньор в живота – Антон Хекимян, ще я конкурира в битка за по-висок рейтинг.

„Връщам се у дома. Аз съм си свикнала в сутрешния блок „Здравей, България” години наред. Започнах преди 10 години и сега отново се връщам. Анастасия расте. Тя е най-голямата радост за всички вкъщи”, сподели Гръбчева, която представя актуалните новини на най-ранобудните зрители.

Докато Василена се труди на малкия екран, за бебето в ранни зори щял да се грижи таткото – д-р Асен Цеков. Зарадачите били разпределени и с останалите близки роднини. На помощ, при нужда, се притичвали и бабите, пише хотарена. „Докато Анастасия се събуди и закуси, аз вече ще съм се прибрала вкъщи”, пояснява новинарката. Освен за 9-месечното бебе, Василена и Асен се грижат и за две кучета. Когато младото семейство се събрало да живее под един покрив, всеки един от тях довел домашния си любимец.

Репортерката се преместила в дома му със своето йорки Кари, той пък отглеждал 13-годишната териерка Тайра, няколко пъти по-голяма от нейното мини куче. „Нещата вкъщи си ги разпределяме. Готвенето се полага на мен, а въртенето на домакинството е както Василена нареди. При мен денят започва по тъмно и така приключва”, споделял е младият татко.

Д-р Цеков, който измести Антон Хекимян от сърцето на Василена, е сред младите надежди на родната медицина. Неврохирургът работи в една от най-големите частни болници у нас, а преди 2 години получи грамота за „Млад лекар на годината“. С Гръбчева се запознали край хобито му – карането на мотор. Младият доктор е част от „Софийски мотористи“ и като член на групата се занимава с организацията на различни благотворителни събития. Въпреки че са заедно едва от миналата година, Василена и Асен били единодушни, че това е било любов от пръв поглед, която нямали търпение да развият в семейство. Двамата заживели под един покрив още след втората си среща.

„Не съм очаквала, че отивайки на работа, ще срещна любовта. За пръв път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да се срещнем, за да снимаме репортаж. И така стана – видяхме се по работа и две седмици по-късно живеехме заедно. Той твърди, че още щом ме видял, вече бил сигурен, че съм неговата жена. Не съм вярвала, че нещо подобно ще ми се случи”, повдига завесата на личния си живот Василена.

Д-р Цеков получил предложения за работа в Германия, Швейцария и Англия, но не планирал да работи в чужда държава. Той е един от благодетелите на деца в социални домове. Най-често ходел в дома в Роман, защото там били събрани три дома под един покрив.