Бившата възлюбена на Рачков – Анита, смени рязко амплоато

Бившата млада възлюбена на Димитър Рачков обяви важна новина за професионалното си развитие. „С празнично настроение и вълнение споделям двойният си повод за радост!“, написа Анита Димитрова, която отпразнува рождения си ден съвсем скоро и използва повода, за да съобщи, че е загърбила кариерата на плеймейтка и модел и се е насочила към по-сериозна професия.

„Днес празнувам рожден ден и с гордост ви съобщавам за новата си професионална стъпка!

Започвам нова работа, която ме изпълва с ентусиазъм и предизвикателства. От днес нататък ще се занимавам като брокер на недвижими имоти, където ще съчетавам своите умения и страст към тази индустрия.

Рожденият ден е перфектният момент да обявя новата си работа, защото вярвам, че най-добрият подарък, който мога да получа, е да споделям с вас моите професионални успехи и развитие. С нетърпение очаквам предизвикателствата и възможностите, които ще ми донесе тази нова кариерна стъпка.

Благодаря на всички мои колеги, които ме зарадваха с невероятна празнична изненада. Вашата подкрепа, приятелство и пожелания са ми неизмеримо важни и ги ценя до дълбочина на сърцето си. Вие сте истинско вдъхновение за мен и всеки ден ме впечатлявате със своите знания и опит и сърцатост. Знам, че с вас ще прехвърлям граници и ще постигаме неща, за които само съм си мечтала!

Благодаря и на всички останали, за невероятната подкрепа и вяра в мен. Вашето окуражаване и мотивация ме карат да се стремя към по-високи върхове и да преследвам своите мечти!

Нека това рожденодневно начало на новата ми работа бъде само началото на много постижения и успехи. С нетърпение очаквам да ви давам новини и да ви споделям своите професионални изживявания.

Животът е празник, а днес празнуваме двa повода за радост! Нека се насладим на тях и да продължим да се подкрепяме във всеки един от нашите професионални и лични успехи!“, пише Анита в публикацията си.