„Бешикташ“ иска Антон Недялков

Година, след като искаше Антон Недялков, „Бешикташ“ отново се сети за левия защитник на „Лудогорец“. Очаква се представител на турския гранд да бъде в ложите на „Хювефарма Арена“ за домакинството на „Антверпен“ този четвъртък.

През лятото на 2019 година „черните орли“ желаеха да привлекат национала, но в крайна сметка до трансфер не се стигна. Тогава Антон беше гласен за заместник на турския национал Чанер Еркин, който се бе разбрал с „Фенербахче“.

Така „Бешикташ“ купи конгоанеца Фабрис Нсакала, който преди това играеше силно в „Аланияспор“, но и в момента той е без алтернатива.

Именно заради това шефовете на „Бешикташ“ искат подсилване в защита. Само ще споменем, че „черните орли“ са допуснали 7 гола в първите 4 кръга и заемат незавидното 18-о място, заради което през зимата ще трябва да се правят трансфери.

Недялков е най-постоянният играч на „Лудогорец“, като освен това е твърд титуляр и в националния отбор. Освен че може да действа като ляв бранител, той играе също толкова успешно и като централен бранител.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share