Бащата и дъщерята, по чиято кола бе стреляно: Как в нормално време в 14 ч. някой ще гърми!?

Стрелба по автомобил посред бял ден на улица в Стара Загора по чудо се размина без жертви. Причините за изстрела и стрелецът засега не са известни. Инцидентът е станал на оживен булевард в събота. В засегнатия автомобил са пътували баща и дъщеря – Стефан и Никол. Разказват, че в колата им се забива боен 9 мм куршум.

,,Движехме се най-нормално, не сме правили нищо нередно. Изведнъж се чу гръм. Тъй като бях пуснала сенника на колата, аз не видях дали е минало нещо през стъклото. Когато погледнах към краката ми – видях разпръснати стъкълца“, разказа момичето.

По думите им първоначално са помислили, че изстрелът е възпроизведен от въздушна пушка. Стефан обясни, че са в шок и не осъзнава все още какво им се е случило.

Как в нормално време в 14 ч. някой ще стреля!? Поради каква причина? Аз съм обикновен работник, нямам недоброжелатели, заяви мъжът пред bTV и добави, че полицията се е отзовала бързо на сигнала им.

Бяха категорични, че скоро по този булевард няма да минат отново. По случая има образувано досъдебно производство, което е под наблюдението на Районната прокуратура в Стара Загора.

Търсят се и стрелецът, и мястото, откъдето е възпроизведен изстрелът. На този етап полицията изключва умисъл.