Башар Рахал се извини за грубото си поведение в „Черешката“

Башар Рахал се извини за грубото си поведение в „Черешката“

Башар Рахал се извини за арогантното си поведение в кулинарното шоу на Нова телевизия – „Черешката на тортата“. Актьорът си навлече много негативи, след като в шоуто бяха излъчени серия от язвителни забележки, които той отправи към друг участник в предаването тази седмица – ясновидеца Божидар Караджов.

Актьорът от ливански произход намекна, че от продукцията са го накарали да се държи нагло и предизвикателно. За една вечер той стана най-мразеният участник в шоуто след бившата жена на Иван Лечев – Оля, която вбеси зрителите със снобизъм и ниски оценки.

През изминалата седмица иначе позитивното шоу унищожи всички граници на зрителската толерантност. Трима от петимата участници в него отнасят ужасяващ хейт. Това са Башар Рахал, диетоложката Енджи Касабие и Оля Маркес, позната като Оля от „Трамвай №5“.

Другите двама участници – писателката Катя Антонова и ясновидецът Божидар Караджов, пък влизат в ролята на жертви, порязани от коментарите и ниските оценки на своите гости.

Всъщност остри коментари на масата прави основно Башар Рахал, отбелязва Уикенд. В първата вечер от седмицата на „Черешката на тортата“ той не спря да се бъзика с ясновидеца, коментирайки способностите му да усеща събития от миналото и бъдещето.

В същото време пресоли манджата с шегите си за храната, която човекът поднесе. Актьорът едновременно ядеше и обясняваше как не харесва сервираните ястия. До определен момент това беше забавно и личеше, че се шегува. После обаче стана прекалено и неприятно.

В същото време Енджи Касабие и Оля не спряха да обясняват какво не ядат, оставяйки зрителите да се чудят дали въобще се хранят. Маркес премина всички граници на разума, като обяви, че не харесва крем карамела на ясновидеца, защото той се клати.

„Ясновидецът може да не е перфектен, но поне е истински и естествен. А Башар и Касабие минаха границите на ирония, преструвки и превземки. И накрая Оля с репликата, че карамелът се клати „удари гредата“. Ами да бяха ѝ го сервирали замразен“. Това е един от стотиците негативни коментари на зрители, споделели на официалната страница на шоуто в социалните мрежи.

Под един от коментарите е писал самият Башар Рахал, който се извинява за поведението си и намеква, че то е било резултат от задача, поставена от продукцията. Той отговори на фенки на „Черешката“:

„Абсолютно сте права с коментара си. Тук е моментът да се извиня за държанието си. То беше остро иронично, нахално и невъзпитано. Знам защо се държах така, имам причина, но това не оправдава цялостното ми поведение в този формат. Съжалявам, че съм натоварил цялата прекрасна аудитория на това предаване. Издъних се от желание да го правя интересно и от предпоставките, които ми бяха зададени, а се превърнах в злобен, противен човечец. Съжалявам“, написа актьорът.