Баскетболистка в „Плейбой“: Обичам секса!

С нова гола фотосесия зарадва феновете си баскетболистката от WNBA Елизабет Кембидж. 29-годишната австралийска националка се съблече за списанието на ESPN през 2019-а, а сега изостави дрехи и задръжки в „Плейбой“.

„Толкова съм горда със своето 203-сантиметрово тяло и всичко, което мога да правя с него – споделя Лиз пред мъжката Библия. – Когато бях в гимназията, ми се подиграваха за външния вид, а освен това израснах в Австралия, където само белите хора са на почит и ние с приятелките ми правехме всичко възможно да крием тъмната си кожа, мразейки телата си.

Едва когато дойдох в Америка, приех цвета на кожата си и самата себе си. От друга страна, на Зеления континент голотата е нещо нормално, а и освен това съм израснала по съблекалните. За мен е било нещо естествено да се изкъпя гола в езеро или да се съблека на плажа, но в Америка се влага прекалено голям сексуален елемент по отношение на човешкото тяло“.

Лъчезарната Кембидж е родена в Лондон в семейство на нигериец и австралийка. Родителите й обаче се разделят, когато е само на три месеца и майка й се връща в родината си. Лиз се надява провокативната фотосесия да вдъхнови всички хора да се чувстват удобно в кожата си и със своята сексуалност.

„Снимките ми в „Плейбой“ са празник за моята собствена сексуалност. Така казвам: „Аз съм хетеросексуална спортистка, висока над два метра, която обича секса“. Като жена спортист винаги съм усещала, че не ми е позволено да бъда секси и да харесвам мъже. Всички очакваха от мен да съм обратна или поне бисексуална, но се оказа, че не е така. Дори собствената ми майка се съмняваше в мен, когато като тийнейджърка си обръснах главата“, откровена е звездата на отбора от Лас Вегас.

Тя признава, че изпраща трудна година, в която не е успяла да осъществи двете си цели – златен олимпийски медал и шампионска титла в женската НБА. След като игра под наем в Китай през зимата, тя изкара тежко заболяване и не й бе позволено да се върне в първенството зад Океана. „Сега се опитвам да остана възможно най-силна и здрава, защото никой от нас не знае как ще изглежда следващата година“, признава Лиз.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share