Баба извади нож срещу внучката си, закани се да я убие

За зловещ скандал в кравеферма в Асеновградско съобщава „Марица“. Възникнал скандал между възрастна майка и дъщеря, при който се размахвали ножове и се чули закани за убийство.

На 24 март тази година майка и малолетната и дъщеря се намират в жилището им, което е част от голяма кравеферма и което разделят с възрастните ѝ родители.

Изведнъж бабата на детето предизвикала скандал, започнала да обижда дъщеря си, да заплашва, че ще убие детето.

В този момент дядото се прибрал във фермата и заварил жена си и дъщеря си да се карат. Когато влязъл в стаята съпругата му взела два ножа и заплашила, че „ще ги оправи“. Той се впуснал да я обезвреди, а дъщеря му и внучето избягали навън. Хванал я за врата, а ножовете паднали на земята.

Младата майка предала детето на една от работничките в кравефермата и се върнала да види какво става.

След случката, подала сигнал, както и молба за защита, тъй като се страхува за живота и здравето си, както и за това на детето си.

Съдът в Асеновград задължил агресивната старица да се въздържа от домашно насилие, отстранил я е от жилището за срок от половин година и ѝ забранил да се приближава до дъщеря си и внучката си. Наложена ѝ е и глоба в размер на 300 лв.

Обвинената в тормоз обжалва решението, но на свое заседание в началото на седмицата магистратите от Окръжния съд в Пловдив го потвърдиха. То е окончателно и не подлежи на обжалване.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share