Аня Пенчева ще става баба за трети път

Бременната с второто си дете Петя Дикова бе атракцията при представянето на документалния филм „Направи го сега: Приказки за бъдещето“. Както е известно, тв водещата вече има един син – Александър, заради когото напусна предаването си „Cool T“, но така и не се завърна в студиото, тъй като бързо забременя с второто си дете.

Дикова се появи заедно с половинката си Илиян Любомиров и майка си Аня Пенчава на премиерата на филма, в който участват още Мария Илиева и Юлияна Дончева.

Автор на документалния филм е самата Дикова, която е част от четвъртото издание на кампанията на Движение за национална кауза (ДНК) „Направи го сега“. В лентата Мария, Петя и Юлияна споделят своите житейски истини за пътя до и след появата на децата им.

Аня Пенчева се просълзи, докато слушаше разказа на дъщеря си. Филмът представя гледните точки и професионалните прогнози и съвети на едни от най-добрите специалисти в областта както на акушерството и гинекологията, така и на демографията – доц. Мария Юнакова, проф. Иван Костов и доц. Бърдаров.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share