Антон Тодоров с коронавирус, заразил се от 81-годишната си майка

Антон Тодоров с коронавирус, заразил се от 81-годишната си майка

Политологът Антон Тодоров се похвали, че е преборил коронавируса, като добави, че не е споделил за болестта, за да не радва враговете си.

Днес вече мога да кажа, че сме напълно излекувани с Весела от COVID – тестовете ни са отрицателни, написа във фейсбук страницата си той.

„Не знам дали сте забелязали, но аз съм потаен, саможив човек. Единак! Затова за разлика от много други публични личности, не писах нищо за заболяването си от коронавирус, когато разбрах преди три седмици.

Не желая да давам основания на многобройните си врагове да се радват! Враговете трябва да бъдат побеждавани, а не да им се дава основание да тържествуват. Това заболяване беше причината три седмици да бъдат повтаряни стари предавания на „Документите“.

Така че никой нито е спрял предаването, нито пък ми е правил каквито и да е проблеми – в това отношение ТВ Европа е може би най-свободната медия.

Така или иначе, преборихме вируса, при нас мина относително леко. Най-радващото за мен е, че майка ми, която ме зарази, го изкара още по-леко, а е на 81 години. Благодаря на Господ!“