Андрей извоюва победата в „Игри на волята“, ето какво ще направи със 100 бона

Андрей извоюва победата в „Игри на волята“, ето какво ще направи със 100 бона

Ултрамаратонецът Андрей Гридин грабна победата в третия сезон „Игри на волята“. 32-годишният атлет надхвърли себе си и показа, че има най-силна воля за победа. В трудния финал той се съревновава със Симеон и първата жена, достигнала до финал в предаването – Паулина.

Още в първите минути Андрей натрупа солидна преднина по трасето. Към края на основната битка той вече беше с 6.30 минути напред. Предпоследното изпитание му се опъна – вкарване на топче в устата на дракон. Точно там бе настигнат от Симеон. Но Андрей се съсредоточи, вкара топчето, след което извади чук от сложен пъзел, а накрая разби на пух и прах масивна циментова статуя. Вътре се криеш ключ, който отваря пътя към мечтите – а именно чек за 100 000 лв.

Симеон просто нямаше шанс, а Паулина отпадна, тъй като на финалната фаза – при дракона, имаше място само за двамата най-бързи.

Запитан от водещите Димо и Ралица какво ще прави с наградата, Андрей отговори, че ако жена му позволи, ще инвестира цялата сума в бъдещето на дъщеря им.

Честита да му е победата, а водещите обявиха, че арената очаква следващите мераклии да се докажат в рамките на 3 месеца и да грабнат 100 бона.