Андреа разпродава маркови тоалети от поп фолк кариерата си

Поп фолк певицата Андреа започна да продава свои маркови тоалети, с които е снимала чалга клиповете, по модела на Ким Кардашиян. „Носени са само по един път и повече не са обличани“, каза изпълнителката пред „Телеграф“. Сред тоалетите има модели на модни гиганти като Версаче, Долче и Габана, YSL и много други.

Андреа е направила сайт, където качва снимки на тоалетите и тяхната цена. Цените на дрехите са средно около 150-200 евро. Една обаче прави впечатление, тъй като цената ѝ е рекордните 4000 евро. Покрита е с блестящи камъни.

„Тези дрехи са познати на моите феновете, които ме следят. Правя го, защото в този бранш няма как да повтаряш един тоалет. Ние не обличаме по два пъти едно и също“, пояснява блондинката.

Идеята на изпълнителката да даде нов живот на дрехите си ѝ идва от холивудските звезди, които често практикуват тази стратегия. Андреа се вдъхновила преди всичко от семейство Кардашиян, известно с красотата, стила си и брандовете, които създават. „В Америка също го правят, например линията на Кайли и Ким Кардашиян, и цялата им фамилия, те използват този начин на работа“, уточни певицата.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share