Американец обезглави две от децата си и 5 дни кара по-малките да гледат…

В САЩ е станало чудовищно убийство – баща е обезглавил двете си по-големи деца и в продължение на пет години е карал по-малките да гледат телата им, съобщава Los Angeles Times. Трегедията се е разиграла след Деня на благодарността.

Според прокуратурата 34-годишният Морис Тейлър е убил 12-годишния си син и 13-годишната си дъщеря, след което ги показал на по-малките си деца. Той заключил момчето си и сестричката му – на 8 и 9 години в стая и ги оставил без храна.

Бащата работел като персонален треньор. Клиентите му се обезпокоили, че не излиза на връзка в Zoom. Те се обадили в полицията и съобщили, че в къщата, където живеело многодетното семейство, може да се е стигнало до изтичане на газ. Пристигналите на място пожарникари се натъкнали на ужасяващата гледка и извикали полиция.

По време на убийството в къщата е била и майката на децата, но тя не е била разпитвана като заподозряна, а само като свидетел. Тейлър е обвинен в убийство по особено жесток начин, съдебното дело е насрочено за 21 декември. В момента мъжът е под стража, може да получи до 57 години затвор.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share