Али Соу: Не мога да кажа дали мачът с „Левски“ ще бъде последен за мен

Али Соу: Не мога да кажа дали мачът с „Левски“ ще бъде последен за мен

Звездата на ЦСКА – Али Соу, бе награден за Футболист №1 на месец ноември и сподели очакванията си преди двубоя с „Левски“.

„Щастлив съм от тази награда. Тя означава много за мен. Нямаше да мога да го постигна без помощта на съотборниците си“, заяви Соу след получаването на наградата.

„Не мога да кажа дали мачът с „Левски“ ще бъде последен за мен. Ще видя какво предстои, но съм щастлив тук. Не мога да кажа, че ще си тръгна. Не съм взел подобно решение. Искам да се концентрирам за мача и тогава ще видя какво ще се случи в бъдеще.“

„Мисля, че е добре, че се върнах. В началото бе трудно, но всички в клуба ми помогнаха. Сега се чувствам много, много добре. Мотивацията ми се вдигна, това бе важно за мен. Опитвам се да давам най-доброто от себе си. Мисля, че всеки ден дава нова възможност за развитие и е крачка напред. Аз съм готов да направя следващата крачка“, призна Соу.

„Отборът се справя много добре под негово ръководство. Ние знаехме, че той е добър треньор преди да дойде. Смятам, че той си върши работата добре и резултатите го показват. Треньорът е много важен, ние се справяме добре. Щастливи сме, че той е тук, ролята му е много важна“, заяви Соу по адрес на Бруно Акрапович.

„Очакванията ми за мача с „Левски“ са същите. Мачът е много важен за нас. Трябва да сме концентрирани. Най-важното нещо за нас е победата. Те не са в добра ситуация, но това не е наш проблем. Ако те имат 15 точки, това си е тяхна работа. Нашата задача е да продължим с доброто представяне и да се концентрираме върху нашата игра. Мотивацията винаги е висока, защото това е дерби, което е важно и за феновете. Трябва да излезем и да дадем най-доброто от себе си, за да спечелим мача.“

„Мисля, че ако всички вярваме в Акрапович, можем да спечелим Лигата. Ще е чудесно, ако остана тук и помогна да станем шампиони“, призна Соу.