Алекс Сърчаджиева се пусна като секси медсестра

Звездата на Сатиричния театър Алекс Сърчаджиева се пусна по къса пола и жартиери за церемонията на раздаването на наградите „Златен Кукерикон“. Чаровната актриса се развихри на сцената в секси екипче на медицинска сестра, част от реквизита за сценария на събитието.

Сърчаджиева бе водеща на наградите, а компания й прави нейният директор в Сатирата Калин Сърменов, който бе и сценарист на шоуто. Те двамата, бендът „Мека сила“ от 5-има актьори, вокалистките и останалите от трупата бяха нагласени в лекарски престилки, защитно облекло и хирургически екипи.

Михаил Билалов бе обявен за най-добър комедиен актьор на четвъртите театрални награди. Известният като мафиота Джаро от сериала „Под прикритие“ любимец на зрителите бе отличен за изпълнението си в „Енергични хора“ от Василий Шукшин с режисьор Николай Урумов в ДТ „Гео Милев“ – Стара Загора.

В категорията за най-добра мъжка роля, обявена на церемонията като „Урология“, тъй като цялото шоу бе решено в духа на спешната и денонощна сатирична медицинска помощ, Билалов победи Герасим Георгиев-Геро в „#Лъжи ме #обичам те“ от Алън Ейкбърн, реж. Малин Кръстев, театър „Бонини“, и Кръстю Лафазанов от „Приятна жена в лоша компания“ от Андре Русан, реж. Юрий Дачев, Народен театър „Иван Вазов“.

В категорията „Гинекология“ (най-добра женска роля) Вяра Табакова с превъплъщението си в „Облог“ в Народния театър се наложи над Нона Йотова („Влюбена, сгодена, изчезнала“ в Театър 199) и Радосвета Василева („Жена без значение“ в театър „Българска армия“).

За режисура или „Масова психотерапия“, бе отличен Борислав Чакринов за постановката „Умопомрачение“, копродукция на ДТ „А. Будевска“ – Бургас, и Театрална къща Viva Arte. Най-добър спектакъл или „Болница за спешна сатирична помощ“ стана „Слава“ на Пловдивския театър и режисьора Стайко Мурджев, които за проекта си са в очакване и на икари в няколко категории.

В категория „Педиатрия“ или „Млада надежда“ със „Златен кукерикон“ си тръгна режисьорът Ивайло Ненов, създал шеметния спектакъл по Карло Голдони „“Три сватби и едно възкресение“ в Русе.

Носителят на наградата на името на Георги Калоянчев за „цялостен принос в сатиричната медицина“ – известният режисьор проф. Андрей Аврамов, се обърна към домакините на отличията с думите: „Благодаря, че ме приемате на тази сцена, осветена от толкова велики актьори. Ние може да не достигнем величието им, но поне да не ги посрамим!“, пише „Монитор“.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share