Алекс Раева готова и за втора рожба

Едно от бившите гаджета на Слави взе изумително решение и хвърли в шок средите на шоубизнеса.

Става въпрос за една от най-скандалните тръпки на Слави Трифонов – талантливата певица Алекс Раева. Публична тайна е, че връзката им е била мъчителна за нея и дори е направила аборт от шоумена.

Сега обаче любовната мъка е зад гърба й. Тя откри правилния човек и вече го дари с дъщеричка. Годините обаче минават неусетно и Алекс вече е прехвърлила 40-те. Въпреки това е готова да даде живот на втора рожба.

Всяка свободна минута Алекс прекарва със своето дете, а вече си прави планове и за второ. Признава, че заради локдауна е имала повече време за детето си, което може би е нямало да има, ако това не се беше случило. Не отрича обаче, че социалните контакти са нещото, което много й липсва, защото самата тя е много общителна личност.

„Липсва ми това, че вече не мога да прегръщам хората по начина, по който съм го правила и ме е страх, че детето ми няма да усети това по начина, по който аз съм го усещала като съм била малка. Тоест – сега децата ще растат в един малко по-различен свят!“, казва Алекс.

„Лиа е едно много готино, лудо дете! Не съм очаквала, че детето ми ще бъде спокойно – това е ясно за всички, но е много смешно дете, много спокойно и усмихнато, в момента й растат зъби и аз не спя, но… това е животът!“, кава още Алекс. Тя съжалява, че не е станала майка по-рано, за да може да напълни къщата с деца.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share