Александра Богданска с екзотичен рожден ден в Тайланд

Казват, че не мястото, на което човек посреща рождения си ден, е от толкова голямо значение, колкото хората, с които го отбелязва, тъй като именно тяхната компания прави празника му наистина специален. Въпреки това 29-ата годишнина Александра Богданска, която тя отпразнува преди няколко дни, бе наистина незабравима, понеже манекенката не само я прекара с най-близките си, но също така я отбеляза на едно от най-екзотичните места на планетата, а именно Тайланд. Всъщност някогашната участничка в предаването „VIP Brother“ предприе пътешествието си до азиатската страна преди две седмици, когато в личния ѝ Instagram се появиха първите снимки оттам, а по всичко изглежда, че тя изобщо не бърза да се върне в студената реалност у нас, наслаждавайки се на щедрите слънчеви лъчи на кралството.

„Това пътуване е като глътка свеж въздух за мен, за да си почина ОТ МЕН самата!“, обясни тя тогава в посланието, придружаващо нейния пост. „Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам! (Истинското предизвикателство в моя живот.) Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта… ето ни СЕГА! Тук и сега… както е модерно да се казва“, завърши Богданска.

От публикациите ѝ, появили се по-късно във виртуалното пространство, става ясно, че тя определено е постигнала своята цел, отдавайки се на нужния ѝ отдих сред екзотиката на може би най-популярната и предпочитана дестинация от туристите, устремили се към тези географски ширини, а именно остров Пукет. На снимките, които моделът често споделя със своите над половин милион последователи в мрежата, личи, че тя наистина се чувства щастлива там. В престоя ѝ там обаче не липсват и вълнуващи приключения, понеже още в началото му реши да предприеме обиколка на залива с яхта, плавайки по повърхността на тюркоазените води на Андаманско море. Не след дълго в профила ѝ се появиха кадри, на които тя позира пред фотографския обектив по бански костюм на плажната ивица, застанала до два слона.

Само че най-големите емоции със сигурност са били на личния ѝ празник, който по всичко изглежда, че още от сутринта е започнал с приятна изненада, когато е получила триетажна торта и огромен букет от цветя в леглото на хотелската си стая. Не след дълго обаче са ѝ подарили още цветя, с които се снима, за да покаже в платформата за комуникация. Значимият за нея ден е прекарала по крайбрежието със своите приятелки и сина си, където са ѝ поднесли десерт със свещичка, върху чиято чиния с течен шоколад е изписано „Happy Birthday, Alex“.

Любопитен факт е, че рожденият ден на сина на Алекс е само три дни след нейния. Разбира се, една от най-успешните инфлуенсърки у нас се е постарала да зарадва своя наследник, организирайки му празненство в… палатка, на входа на която е закачила празничен надпис, а вътрешността ѝ е изпълнила с балони.

„2 в 1. Тази година аз и Габриел посрещнахме рождените си дни на необичайна локация! Вместо сняг през януари – получихме слънце, пясък и храна за душата и ума.

Не смятам ,че рязко съм помъдрява през изминалата година, но със сигурност разбрах едно нещо – човек НЕ може да промени УМА си….само ПРЕЖИВЯВАНИЯТА могат! Няма друга по-трансформираща сила, която да сменя траекторията на мислите от изпитаното от личен опит преживяване!

Пазете се от застоя и благодарете по-често на себе си“, написа тя към няколко изображения, разкриващи на почитателите ѝ как се забавляват с детето.“

Интересно е, че заедно с тях е и бившият ѝ съпруг Даниел Петканов, с когото през февруари миналата година обявиха, че се развеждат, припомня dir.bg. Макар да не се снимаха заедно, Лудия репортер, както стана популярен в миналото, също се отбеляза от държавата в Югоизточна Азия, а освен това в т.нар. на жаргон „сторита“, които двамата споделиха в своите профили, се вижда, че Габриел, присъстващ на част от тях, е облечен в едни и същи дрехи. Това накара мнозина да се запитат дали родителите му са решили да дадат втори шанс на любовта. Засега обаче отговорът на този въпрос остава неясен.