Актьорът Георги Стайков тръгнал да налага медицинска сестра с патерица

Болният от множествена склероза актьор Георги Стайков пак се замеси в шумен скандал, след като миналата седмица беше изхвърлен позорно от санаториума във Ветрен. Според самия него персоналът се е държал арогантно и пренебрежително, а причината за изгонването му е закъснение за физиотерапия от 10 минути. Служителка в учреждението обаче ни разказа съвсем друга, съвсем неласкава за екранния Ростислав от „Вчера“ версия.

„Г-н Стайков се държеше безобразно още от пристигането си, викаше и псуваше персонала. Останахме с впечатлението, че е употребил алкохол“, сподели ни една от сестрите в дома. Според нея Георги прередил опашка от 10-ина възрастни хора, за да се изпльоска при старшата сестра и да иска веднага да му оправят документите.

„Като цяло поведението му беше на неадекватен човек. Когато беше накаран да чака, запали цигара в чакалнята, а пушенето е абсолютно забранено на цялата територия на санаториума. Щом му направихме забележка, се развика и разпсува като каруцар, като дори понечи да удари една от сестрите с патерицата си“, обяснява шокираната жена.

Според нея ръководството на хосписа във Ветрен е нямало никакъв избор, освен да помоли агресивния гост веднага да напусне.

Това далеч не е първата изцепка на актьора в последно време. Стайков предизвика голям медиен скандал в началото на годината, като омаза с фекалии стаята си в столичния хотел „Хемус“ и беше изгонен от мениджмънта. „Камериерката е отишла да смени спалното бельо в стаята му и я намерила в ужасяващ вид. Цялата стая е била оакана, възможно най-меко казано. Имало е изпражнения дори по стените“, разкриха от хотела. На актьора било казано да напусне предварително с уговорката, че сумата за последната нощувка ще отиде за почистването на стаята. Възмутен, Стайков заплаши, че ще съди хотел „Хемус“ и ще настоява за извинение и обезщетение в размер на поне 5000 лева.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share