Актриса: Лекари отказаха да ми бият животоспасяващ антибиотик

Актрисата Деница Аргиропулос се оплака от медици, които са й отказали лекарска помощ. Рожбата на артистичното семейство на Кирякос Аргиропулос и Пламена Гетова се оплака във фейсбук от отвратително отношение в спешната помощ в гр.Малко Търново.

„Ако си болен и ОТРИЦАТЕЛЕН-МРИ! В спешна помощ в гр.Малко Търново не желаят да ми бият венозно антибиотика, който е животоспасяващ за мен в момента, защото от Бургас, поради КОВИД ОБСТОЯТЕЛСТВАТА, понеже съм с отрицателен тест – НЕ МЕ ХОСПИТАЛИЗИТАХА….

Отговора на фелдшера в Спешното, беше – който ви го е предписал той да ви го бие!!! Питам го как си представя да пътувам с детето си, всеки ден до Бургас,по 100км.и да я вра и да чакам по болници… Оправяйте се, тук не е манипулационна!!!!

След скандала, съм благодарна на @GeorgiDzemilev, който вторият път се върна с мен и той чу отказа на медицинското лице… И чак като излязох е на паркинга, дочухме… – Георги ииии, айде, елате, елате… Работа за 2мин. Биха ми го, утре пак ще е същото…“, изплака в социалната мрежа Деница.

Previous post Отровното трио яхна протестно шествие по „Цариградско“
Next post Криза и за куриери, бавят пратките от Черния петък