Адв. Хаджигенов нарече съюза с Мая Манолова „кочина“

Заплахата за напускането на Отровното трио, отправена вчера от един от тях – скулптора Велислав Минеков, се оказа само върхът на айсберга от вътрешни противоречия, изтъкани в тройката. Сключването на предизборния съюз с Мая Манолова явно е изправил на нож Бабикян и двамата му съратници, след като вчера адвокат Николай Хаджигенов нарече коалицията чиста „кочина“.

В интервю той признава, че Отровното трио първо молило всички други участници в летния бунт срещу властта да си стиснат ръцете за общо явяване на изборите, преди да стигне до бившата бесепарка и лидер на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“, но получили откази. Това били и Христо Иванов, и Слави Трифонов. А Манолова, по думите на Хаджигенов, била последната за разговор и само тя склонила.

Гаврата доби нечувани размери: „Слави каза не. Христо Иванов каза не. Какво очаквате да направим? Да стоим отстрани и да викаме, че всички са скапаняци и следващите 30 години да получим същото?“, пита Хаджигенов.

И добавя чистосърдечно, че я нарекъл „крива щанга“. „Правим каквото е възможно. Идеята ни не е да се продадем. И на мен не ми харесва. Но виждам Манолова като инструмент. Нарекох я „крива щанга“, признава си единият от Триото.

Previous post Жребият прати трудни съперници на „Левски“ и ЦСКА за Купата
Next post Бизнесът: В страшна грешка са в щаба, ако мислят, че хората няма да празнуват