Авер на Гала и Халваджиян се крие зад Плашилото?

Сензационно разкритие направиха зрители на „Маскираният певец“ по Нова телевизия. Те се досетиха кой се крие зад маската на Плашилото.

В последното предаване уликите сочеха, че участникът е бил споходена от двойна радост преди близо 20 години и зрителите веднага заподозряха, че в костюма се крие Милко Калайджиев, баща на близнаци и дори Веселин Маринов, който пък наскоро стана дядо на пак на близнаци. Плашилото обаче е твърде висок и строен, за да е високият кинта и 20 фолкпевец, а внуците на Маринов са само на няколко месеца.

Всички улики водят към позабравения Пейо от „Имаш поща”, който е баща на момче и момиче, които са природени с разлика от по-малко от години в началото на века, както подсказаха уликите. Освен това той свири на тромпет, а и е доста близък от години с продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян, който правеше и неговото предаване „Имаш поща”.

След като слезе от екран, Пейо отвори заведения, които от близо година изпитват трудности заради ковидкризата и затова не би отказал покана за участие. Той пее добре, за разлика от Крум Савов, който също бе нарочен от феновете за Плашилото заради „двойната радост”, пише HotNews.bg.